Cat Lovers Gold is een brok wat in verhouding met kwaliteit en prijs een goede brok is. Hoewel de meeste honden en katten het goed doen op een dieet samengesteld uit vers vlees, vleesbotten, orgaanvlees, gevogelte, vis, eieren, groenten, fruit en vetten, is dit niet voor iedereen haalbaar.

 13,95 31,95 incl. btw
+
Uitverkocht
 2,50 incl. btw
 16,95 35,95 incl. btw

Compleet?

Droogvoer en dan met name brokken zijn altijd compleet, men hoeft hier verder niets aan toe te voegen. Wel zorgen dat er voldoende drinkwater beschikbaar is.

Assortiment en samenstelling:

Men heeft een aantal verschillende varianten ontwikkeld, die niet alleen geschikt zijn voor alle leeftijden. Ook voor honden en katten die gevoelig zijn voor granen en bepaalde eiwitten zijn deze varianten geschikt. Ze bestaan uit een mooie balans tussen eiwit, vet en koolhydraten. Als bindmiddel wordt geen gebruik gemaakt van maïs, tarwe of soja, maar zilvervliesrijst, zoete aardappel of haver. Voor de biologische variant wordt spelt als bindmiddel gebruikt. Het eiwit komt uit dierlijke bronnen, er wordt geen gebruik gemaakt van plantaardige eiwitten. Het voer bevat probiotica en gecheleerde mineralen en is vrij van natriumseleniet. De vetten bestaan uit zalmoliën, kippenvet en lijnzaad en voorzien daarmee rijkelijk in omega-3 en omega-6 vetzuren. Deze vetzuren zijn belangrijk voor een goede huid en vacht.

Verpakking:

Cat Lovers Gold is verkrijgbaar in zakken van 1,8 kg en 5 kg en in blikjes van 400 gram (6 per tray).

100% elektrisch transport en 100% diepvriesgarantie:

5 dagen in de week bezorgt The Pet Food Express rauw- en droogvoer voor hond en kat in een groot gedeelte van Zuid-Holland. Onze 100% elektrisch aangedreven bestelwagen met ingebouwde vriezer (-25 graden) zorgt dat uw honden- en kattenvoer milieubewust thuis wordt bezorgd, zonder dat de kwaliteit erop achteruit gaat. Uw bestelling wordt dus niet met PostNL of een ander pakketbedrijf verzonden.

Let op!

Géén bezorging vanaf 29 juni t/m 21 juli.

In deze periode is alléén afhalen mogelijk op de Sandenburgerlaan 6B in Doorn!

De waardering van www.thepetfoodexpress.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 827 reviews.