Energique

Energique wil een producent zijn van de beste vers vlees maaltijden. Een bedrijf gebaseerd op de kennis van honden en katten; Met respect voor hun specifieke eisen. Dit doen we door voeding te maken die voldoet aan de behoeften van hond of kat. De resultaten van deze visie zijn duidelijk: ondanks talloze trends en hypes maakt Energique al meer dan 30 jaar haar vers vlees maaltijden gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.

Compleet?

Energique is een complete voeding, waarbij men zich geen zorgen hoeft te maken over tekorten, omdat er vitamines en mineralen (de premix) aan zijn toegevoegd.

 20,99 77,99 incl. btw
 16,99 60,99 incl. btw
Aanbieding!
 12,99 43,99 incl. btw
 15,99 56,99 incl. btw

Assortiment en samenstelling:

De samenstelling bestaat uit hoogwaardige producten. Daarnaast bevat het rijst, maïs of tarwe en groenten, omdat men ervan uitgaat, dat honden een kleine hoeveelheid koolhydraten nodig hebben. Verder bevat het assortiment een glutenvrije enkelvoudige voeding.

Verpakking en verkrijgbaarheid:

Energique is verkrijgbaar per 3 kilogram en 12 kilogram verpakkingen en per doos van 8×750 gram, 6×3 kg. De schijfjes in de 750 gram verpakking zijn ongeveer 25 gram. De schijfjes van ongeveer 100 gram vind je in de 3 kilogram en 12 kilogram verpakkingen.

Hoeveelheid te voeren?

Net als voor de meeste andere rauwe vleesvoedingen, geldt ook voor Energique de aanbeveling om een volwassen hond gemiddeld 25 gram, voor pups 50 gram, voor katten 35 gram en voor kittens 70 gram per kg lichaamsgewicht te geven. Kijk voor meer informatie op www.energique.nl.

Transport, 100% diepvriesgarantie:

5 dagen in de week bezorgt The Pet Food Express rauw- en droogvoer voor hond en kat in de regio Haaglanden e.o. Onze bestelwagen met vriezer (-25 graden) zorgt dat uw honden- en kattenvoer thuis wordt bezorgd, zonder dat de kwaliteit erop achteruit gaat. Uw bestelling wordt dus niet met PostNL of een ander pakketbedrijf verzonden.
De waardering van www.thepetfoodexpress.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 530 reviews.