Energique

Energique wil een producent zijn van de beste vers vlees maaltijden. Een bedrijf gebaseerd op de kennis van honden en katten; Met respect voor hun specifieke eisen. Dit doen we door voeding te maken die voldoet aan de behoeften van hond of kat. De resultaten van deze visie zijn duidelijk: ondanks talloze trends en hypes maakt Energique al meer dan 30 jaar haar vers vlees maaltijden gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.

Compleet?

Energique is een complete voeding, waarbij men zich geen zorgen hoeft te maken over tekorten, omdat er vitamines en mineralen (de premix) aan zijn toegevoegd.

 15,95 incl. btw
Aanbieding!
 12,50 106,80 incl. btw

Assortiment en samenstelling:

De samenstelling bestaat uit hoogwaardige producten. Daarnaast bevat het rijst, maïs of tarwe en groenten, omdat men ervan uitgaat, dat honden een kleine hoeveelheid koolhydraten nodig hebben. Verder bevat het assortiment een glutenvrije enkelvoudige voeding.

Verpakking en verkrijgbaarheid:

Energique maaltijden zijn verkrijgbaar in 750 gram, 3 kilogram en 12 kilogram verpakkingen en per doos van 8×750 gram, 6×3 kg. De schijfjes in de 750 gram verpakking zijn ongeveer 25 gram. De schijfjes van ongeveer 100 gram vind je in de 3 kilogram en 12 kilogram verpakkingen.

Hoeveelheid te voeren?

Net als voor de meeste andere rauwe vleesvoedingen, geldt ook voor Energique de aanbeveling om een volwassen hond gemiddeld 25 gram, voor pups 50 gram, voor katten 35 gram en voor kittens 70 gram per kg lichaamsgewicht te geven. Kijk voor meer informatie op www.energique.nl.

Transport, 100% diepvriesgarantie:

The Pet Food Express transporteert de diepgevroren producten met een speciaal voor dit doel ingebouwde vriesbox. Hiermee garandeert The Pet Food Express dat uw bestelling diepgevroren bij u thuis afgeleverd wordt! Uw bestelling wordt dus niet met PostNL of een ander pakketbedrijf verzonden.
De waardering van www.thepetfoodexpress.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 505 reviews.