Shaweca is een prima voeding, waarbij de makers uit gaan van het principe, “zoals de natuur het ooit bedoelt heeft”. Honden zijn van oorsprong carnivoren en door ze goede en verantwoorde voeding te geven, kunnen klachten voorkomen worden. En door hun voedingswijze daarop aan te passen leven ze daardoor prettiger, langer en gezonder. Deze producten worden geproduceerd volgens de regels van de H.A.C.C.P. en staan onder controle van de Voedsel en Waren Autoriteit.

 4,90 incl. btw
 4,90 incl. btw
 4,90 incl. btw
 4,90 incl. btw

Compleet?

Shaweca is een complete voeding voor uw dier, echter moet men wel afwisselen tussen de verschillende diersoorten. De samenstelling is gelijk aan de delen die de wolf eet van een gevangen dier. Wissel smaken af en geef er afentoe ook een vleesbot er naast. Dit is onder andere goed voor het gebit. Geschikt voor alle honden.

Assortiment en samenstelling:

Het assortiment bevat 4 verschillende smaken met 8 verschillende diersoorten in verschillende samenstellingen, namelijk: Paard-Konijn-Gans, Rund-Konijn-Kalkoen, Lam-Zalm, Rund-Zalm-Eend. De percentages zijn 10-15% groente, 40-60% vleesbot, 15% orgaan en 10-35% spiervlees (het percentage vleesbot bepaald het percentage extra toe te voegen spiervlees). De calciumbron is altijd van het dier zelf en nooit een supplement of een goedkopere diersoort, zoals kip, zoals dit wel vaak gebeurt bij de goedkopere merken.

Verpakking en verkrijgbaarheid:

Shaweca is verkrijgbaar in worsten van 1000 gram en per doos van 6×1000 gram.

Hoeveelheid te voeren?

Net als voor de meeste andere rauwe vleesvoedingen, geldt ook voor Shaweca de aanbeveling om een volwassen hond gemiddeld 25 gram en voor pups 50 gram per kg lichaamsgewicht te geven. Kijk voor meer informatie op www.shaweca.nl.

100% elektrisch transport en 100% diepvriesgarantie:

5 dagen in de week bezorgt The Pet Food Express rauw- en droogvoer voor hond en kat in een groot gedeelte van Zuid-Holland. Onze 100% elektrisch aangedreven bestelwagen met ingebouwde vriezer (-25 graden) zorgt dat uw honden- en kattenvoer milieubewust thuis wordt bezorgd, zonder dat de kwaliteit erop achteruit gaat. Uw bestelling wordt dus niet met PostNL of een ander pakketbedrijf verzonden.
De waardering van www.thepetfoodexpress.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 782 reviews.