Verzorgingsproducten en Supplementen

The Pet Food Express heeft verschillende verzorgingsproducten en supplementen in haar assortiment.

Waarom verzorgingsproducten en supplementen voor uw hond of kat?

Natuurlijk wilt u dat uw hond of kat zich fit en vitaal voelt. Bovendien wenst u hem of haar een zorgeloos leven in goede gezondheid toe. Een goede verzorging en supplementen kunnen daarbij ondersteunen en vormen een goede aanvulling op de dagelijkse voeding en een perfecte ondersteuning bij een verminderde weerstand. Tevens kunnen zij het herstelproces na ziekte versnellen. Deze producten zijn gemaakt van puur natuurlijke grondstoffen die hun werkzaamheid op dieren hebben bewezen.

De toegevoegde waarde van verzorgingsproducten en supplementen.

Helaas voorziet de huidige honden- en kattenvoeding niet altijd in de dagelijkse behoefte aan bijvoorbeeld vitaminen en mineralen die uw huisdier nodig heeft. Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige supplementen compenseert u dit tekort aan noodzakelijke voedingsstoffen. Naast vitaminen en mineralen kunnen supplementen ook op andere gebieden een toegevoegde waarde zijn; denk hierbij aan energie, weerstand, beweging en gewrichten, spijsvertering en bloedsomloop.

Door extra vitamines en mineralen aan het voer van uw dier toe te voegen, kan uw dier zich inwendig versterken tegen de gevolgen van besmetting en spanning. Het toedienen van supplementen kan uw dier ook helpen bij het weerstand bieden aan mogelijke erfelijke problemen en allerlei vormen van allergie, die steeds meer, vooral bij rashonden en -katten voorkomen.

Ook door het gebruik van probiotica kan uw dier beter in zijn vel gaan zitten. Het zorgt voor een optimale darmflora en verhoogt de weerstand. Hierdoor hebben ziekteverwekkers minder kans om toe te slaan. Tevens zorgt de probiotica ervoor dat de vertering beter wordt, waardoor een betere opname van het voedsel ontstaat.

Mocht u op zoek zijn naar een bepaald product, of wilt u meer informatie over ons assortiment en de daarbij behorende prijzen, kunt u terecht op www.thepetfoodexpress.nl. U kunt uiteraard ook altijd contact opnemen met The Pet Food Express.

Meer informatie in het algemeen over droogvoer en KVV kunt u vinden op https://www.voerwijzer.com/ en/of https://www.barfplaats.nl/.

Verzorgingsproducten en Supplementen assortiment

YUMEGA

YUMOVE

CRANIMALS

Wilt u bestellen, ga dan naar https://www.thepetfoodexpress.nl/webshop/ of neem bij vragen contact met ons op!