Duck Therapy

 51,50 incl. btw

Duck Therapy.

Verkrijgbaar per doos van 8×1000 gram. De 1000 gram is verpakt in 10×100 gram.

5% korting bij een bestelling vanaf € 150,-.

10% korting bij een bestelling vanaf € 300,-.

Indien dit product niet voorradig is, neemt u dan contact op via info@thepetfoodexpress.nl.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorieën SKU: DT1000

Beschrijving

Duck Therapy

Duck Therapy bevat:

  • 100% kip (volledige kip).
  • rijst.
  • maïsvlokken.
  • hoog gehalte aan vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Duck bevat géén:

  • chemische toevoegingen, geur-, kleur- en smaakstoffen.
  • conserveringsmiddelen.
  • slachtafval.

Therapy wordt gemaakt van producten van hoge kwaliteit en bevat een hoog gehalte aan dierlijk eiwit. Bijzonder aanbevolen voor honden met spijsverteringsproblemen en nerveuze, angstige, agressieve of slecht lerende honden. Vers kippenvlees en rijst bevat veel vitamine B2 en B6. Ook bevat het veel omega 3- en omega 6-vetzuren. Deze vitaminen zijn zeer belangrijk bij het aanmaken van serotonine. Een tekort hieraan kan de oorzaak zijn van impulsief en asociaal gedrag. Het voer is licht verteerbaar en bevat geen poten, koppen, meel of andere minderwaardige producten! Alle grondstoffen zijn afkomstig van dieren die geschikt zijn voor menselijke consumptie. Dit is een compleet voer, waardoor het geschikt is voor honden en puppy’s van alle leeftijden. Duck Compleet is een natuurlijke, gezonde en lekkere complete maaltijd voor uw hond!

Als richtlijn voor de te geven hoeveelheid voer, gaat men uit van ca. 25 gram voor een volwassen hond en ca. 50 gram voor pups per kg lichaamsgewicht per dag. Dit betreft rauwe voeding en wij adviseren dan ook om hiermee hygiënisch om te gaan. Voor meer informatie zie: http://www.duck-food.nl.

Informatie over het bestellen en bezorgen, zie https://www.thepetfoodexpress.nl/.

Dit is een product met beperkte houdbaarheid en kan daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Extra informatie

Duck Therapy

8×1000 gram