Farm Food Pens Enkel

 3,70 32,45 incl. btw

Farm Food Pens Enkel.

Verkrijgbaar in een verpakking van 800 gram en per doos van 8×800 gram en 6×1250 gram.

5% korting bij een bestelling vanaf € 150,-.

10% korting bij een bestelling vanaf € 300,-.

Indien dit product niet voorradig is, neemt u dan contact op via info@thepetfoodexpress.nl.

Wissen
Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

Farm Food Pens Enkel

Farm Food Pens Enkel bevat:

  • groene runderpens (100%)

Farm Food Fresh bevat géén:

  • kip of ander gevogelte.
  • chemische toevoegingen, geur-, kleur- en smaakstoffen.
  • conserveringsmiddelen.
  • slachtafval.

Pens Enkel wordt gemaakt van een product van hoge kwaliteit en is een enkelvoudig voeding. Het is uitstekend geschikt te gebruiken als basis van uw zelfbereide hondenmaaltijd! Daarnaast bevat het een hoog gehalte aan eiwitten van dierlijke oorsprong. Het bevat geen maïs, tarwe of soja en is daarmee een glutenvrij voer. Tevens bevat het geen bot en is er sprake van een gecontroleerde calcium/fosfor verhouding. Door deze samenstelling kunnen huidklachten, darmproblemen of allergieën snel verdwijnen of sterk verminderen. Ook zijn er grondstoffen gebruikt, die voor menselijke consumptie geschikt zijn. Het wordt door uw hond zeer goed geaccepteerd en de verteerbaarheid is optimaal. Farm Food Fresh is bijzonder goed te mengen met Farm Food HE. Farm Food Fresh is een natuurlijke, gezonde en lekkere complete maaltijd voor uw hond!

Als richtlijn voor de te geven hoeveelheid voer, gaat men uit van ca. 25 gram voor een volwassen hond en ca. 50 gram voor pups per kg lichaamsgewicht per dag. Dit betreft rauwe voeding en wij adviseren dan ook om hiermee hygiënisch om te gaan. Voor meer informatie zie: http://www.farmfood.nl.

Informatie over het bestellen en bezorgen, zie https://www.thepetfoodexpress.nl/.

Dit is een product met beperkte houdbaarheid en kan daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Farm Food Pens

6×1250 gram, 800 gram