Rauwvoer voor de hond

 15,95 incl. btw

Boek “Rauwvoer voor de hond”.

5% korting bij een bestelling vanaf € 150,-.

10% korting bij een bestelling vanaf € 300,-.

Indien dit product niet voorradig is, neemt u dan contact op via info@thepetfoodexpress.nl.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Rauwvoer voor de hond.

Wil je je hond zo gezond mogelijk voeren? Wil je rauw voeren, maar ben je onzeker over bacteriën? Of voer je al rauw, en wil je zeker weten of je compleet voert? Met het boek “Rauwvoer voor de hond” leer je in drie stappen om verantwoord rauw te voeren aan je hond. Als je al rauw voert is dit boek een handig naslagwerk en zeer bruikbaar om te checken of je echt compleet voert en hoe je het menu kunt verbeteren.

Over de auteur.

Meike van den Haak beheert sinds 2012 het honden- en kattenvoedingsplatform Voerwijzer. Door de vele vragen die ze krijgt, weet ze goed aan  welke informatie behoefte is. Met behulp van dierenarts Anneke Schellingerhout heeft ze dit handboek opgesteld. Voor meer informatie, zie het artikel Over de auteur.

Review

Dierenarts Anneke Schellingerhout over het boek:

Duidelijk, helder en overzichtelijk. Stap voor stap wordt alles uitgelegd wat je moet weten over het voeren van je hond met rauwe vleesvoeding. Het is eenvoudig geschreven, zodat het voor iedereen te begrijpen is, maar met veel kennis van zaken. Dit boek is een aanrader voor iedereen die meer wil weten over rauwe vleesvoeding en/of overweegt om de stap te maken dit te gaan voeren aan de hond(en). Maar ook voor mensen die al geruime tijd hun hond op rauwe vleesvoeding hebben, kan het goed zijn om alles nog eens door te nemen en te kijken of wat ze nu voeren, nog steeds passend is voor hun hond of dat er toch wat foutjes ingeslopen zijn door wat voor reden dan ook. Dit praktische boek komt zeker bij mij op de praktijk te liggen.

Informatie over het bestellen en bezorgen, zie https://www.thepetfoodexpress.nl/.

Dit product is alleen te verkrijgen in combinatie met één of meerdere andere producten van The Pet Food Express. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Extra informatie

Boek Rauwvoer voor de hond

Boek