Vol Puur Kippenhartjes

 2,50 incl. btw

Vol Puur Kippenhartjes.

Verkrijgbaar per blik van 400 gram.

10% korting bij een bestelling vanaf € 150,-.

Indien dit product niet voorradig is, neemt u dan contact op via info@thepetfoodexpress.nl.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorieën SKU: VPKH400

Beschrijving

Vol Puur Kippenhartjes.

Vol Puur Kippenhartjes is een blikvoeding die voor 70% uit kip bestaat, afkomstig van de Groene Slager, de makers van DARF. Blikvoeding is een goed alternatief als u op vakantie gaat of te geven als bijvoeding.

Als eigenaar van een hond of kat, weet u als geen ander dat uw huisdier kritisch is op wat hij voorgeschoteld krijgt. Katten draaien hun poot er niet voor om, om hun neus op te halen voor het diner. Een andere reden om te kiezen voor voer uit blik is bijvoorbeeld, wanneer uw kat ouder is en dus moeite krijgt met het kauwen en verteren van brokken. Kittens eten soms graag liever blikvoer, om daarna stapsgewijs de overstap naar brokken te maken.

Ook bij honden is het geven van blikvoer soms een aanrader. Bijvoorbeeld wanneer uw hond wat ondersteuning kan gebruiken. Zo is er blikvoer dat bijdraagt aan gezonde maag en darmen, de conditie van de huid en vacht of sterke spieren en gewrichten. Dit zijn allemaal redenen om eens verder te kijken dan om alleen vers of droogvoer te geven. Een goedkopere afwisseling op de dagelijkse brokken is dan voer uit blik. Dit kunt u ter vervanging van brokken geven, maar ook ter afwisseling.

Samenstelling:

Vol Puur Kippenhartjes bevat:

  • kippenhart.
  • kippenlever.
  • kippenmagen.
  • kippenvlees.
  • bouillon.
  • distelolie

Vol Puur bevat géén:

  • toegevoegde suiker of zout.
  • chemische kleurstoffen.
  • maïs, tarwe of soja.

Dit voer bevat geen granen en is daarmee een glutenvrij voer. Huidklachten of darmproblemen kunnen daardoor snel verdwijnen of sterk verminderen. Daarnaast zijn enkele grondstoffen die men gebruikt, geschikt voor menselijke consumptie. Dit is géén compleet voer, maar kan als bijvoeding gegeven worden. Het is een onweerstaanbare lekkernij en geschikt voor alle honden van alle leeftijden.

Voedingsadvies:

Op de verpakking staat vermeld hoeveel u dient te geven, maar dit is een richtlijn en afhankelijk van het verbruik van energie van uw hond.

Voor meer informatie zie: http://darf.nl/.

Informatie over het bestellen en bezorgen, zie https://www.thepetfoodexpress.nl/.

Dit is een product met beperkte houdbaarheid en kan daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Extra informatie

Vol Puur Kippenhartjes

400 gram