Let op: Indien u een klacht heeft omtrent een product van dit merk, neemt u dan contact op met de producent via barneveld@darf.nl.

Alroda Puur is een merk van de makers van Darf. Zij kiezen ervoor om deze lijn onder een andere naam uit te brengen, omdat er duidelijk verschil is:
– Darf is compleet, doordat het genoeg diersoorten bevat en voor de hond pens en voor de kat extra hart.
– Alroda Puur bestaat uit 1 diersoort en bevat geen pens.

 2,90 incl. btw
 2,80 incl. btw
Aanbieding!
 2,80 incl. btw
Aanbieding!
 2,90 incl. btw
 2,70 incl. btw
 2,75 incl. btw
Aanbieding!
 2,90 incl. btw
 2,70 incl. btw
 3,05 incl. btw
 2,70 incl. btw
Aanbieding!
 2,80 incl. btw
Aanbieding!
 2,60 incl. btw

Compleet?

Alroda Puur is compleet bij afwisseling van minimaal vier diersoorten plus vis. Er is geen pens in verwerkt, waardoor het ook geschikt is voor de kat en voor een eliminatiedieet. Voor de hond is er de mogelijkheid om worstjes van runder-, geiten- of lamspens bij te bestellen. Voor de kat kun je worstjes met runder-, lams- of geitenhart aanschaffen. Door 10% hart toe te voegen, maak je het voer daarmee compleet voor de kat.

Assortiment en samenstelling:

Alle varianten bestaan uit één diersoort en zijn daardoor geschikt voor kat en hond. De percentages zijn 15 – 20% bot, 70 – 75% vlees en 10% organen (hart, maag, lever en soms long). Van de meeste mixen is de verhouding niet bekend. Daarnaast is er hart, boekmaag en pens van verschillende diersoorten los bij te bestellen.

Verpakking en verkrijgbaarheid:

Alroda Puur is verkrijgbaar in worstjes van 245 gram en per doos van 10×245 gram.

Hoeveelheid te voeren?

Net als voor de meeste andere rauwe vleesvoedingen, geldt ook voor Alroda Puur de aanbeveling om een volwassen hond gemiddeld 25 gram, voor pups 50 gram, voor katten 35 gram en voor kittens 70 gram per kg lichaamsgewicht te geven. Kijk voor meer informatie op www.darf.nl.

100% elektrisch transport en 100% diepvriesgarantie:

5 dagen in de week bezorgt The Pet Food Express rauw- en droogvoer voor hond en kat in een groot gedeelte van Zuid-Holland. Onze 100% elektrisch aangedreven bestelwagen met ingebouwde vriezer (-25 graden) zorgt dat uw honden- en kattenvoer milieubewust thuis wordt bezorgd, zonder dat de kwaliteit erop achteruit gaat. Uw bestelling wordt dus niet met PostNL of een ander pakketbedrijf verzonden.
De waardering van www.thepetfoodexpress.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 812 reviews.