BARFmenu

Barfmenu bestaat uit twee lijnen, namelijk:

de gewone mixen, deze zijn aangevuld met vitamines en mineralen (premix)
de *Premium* mixen, deze bevatten geen premix

Compleet?

Barfmenu is compleet doordat er vitamines en mineralen aan toegevoegd zijn.

 34,99 incl. btw
 49,99 incl. btw
Aanbieding!
 29,99 51,99 incl. btw
 40,99 incl. btw
 40,99 incl. btw
 40,99 incl. btw
 45,99 incl. btw
 54,99 incl. btw
 40,99 incl. btw

Assortiment en samenstelling:

De meeste varianten bestaan uit één diersoort en zijn daardoor geschikt voor hond en kat op enkele diersoorten na, waar pens aan is toegevoegd, echter zijn deze niet geschikt voor katten. De percentages zijn 20 – 25% bot, 15 – 20% orgaan en 65% spiervlees. De organen die gebruikt worden zijn: hart, lever, pens, boekmaag, maag en long. Als er lever in een mix zit, is dit nooit meer dan 5%. Daarnaast heeft BARFmenu een duurzame variant op de markt gebracht. Deze variant bevat naast kip en rund, de larven van de Black Soldier Fly, oftewel de zwarte soldatenvlieg. De larve van deze vlieg zit vol met hoogwaardige eiwitten en is daarom een ideale voedselbron voor onze huisdieren.

Dierlijke vezels:

Aan bijna alle mixen is vacht toegevoegd voor de darmgezondheid. Lees ook Onverteerbare dierlijke vezels in rauwe vleesvoeding positief effect op darmgezondheid.

Verpakking en verkrijgbaarheid:

BARFmenu is verkrijgbaar in worsten van 500 gram en 1000 gram en per doos van 20x250 gram, 10×500 gram en 10×1000 gram. Ook zijn er mixdozen van 5 kg en 10 kg met 5 verschillende diersoorten (Kalkoen, Kip, Lam, Natuurlijk en Vis) verkrijgbaar.

Hoeveelheid te voeren?

Net als voor de meeste andere rauwe vleesvoedingen, geldt ook voor BARFmenu de aanbeveling om een volwassen hond gemiddeld 25 gram, voor pups 50 gram, voor katten 35 gram en voor kittens 70 gram per kg lichaamsgewicht te geven. Kijk voor meer informatie op www.barfmenu.nl.

Transport, 100% diepvriesgarantie:

5 dagen in de week bezorgt The Pet Food Express rauw- en droogvoer voor hond en kat in de regio Haaglanden e.o. Onze bestelwagen met vriezer (-25 graden) zorgt dat uw honden- en kattenvoer thuis wordt bezorgd, zonder dat de kwaliteit erop achteruit gaat. Wij zijn SKAL-geregistreerd en daardoor gerechtigd om biologische producten te verkopen. Uw bestelling wordt dus niet met PostNL of een ander pakketbedrijf verzonden.
De waardering van www.thepetfoodexpress.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 544 reviews.