CarniVoer is bedacht door dierenarts Erwin van Gijtenbeek. Mede doordat hij dagelijks in zijn praktijk veel huisdieren meemaakt die problemen met voeding hebben, is hij overtuigd van de positieve effecten die verse vleesvoeding heeft op honden en katten.

 2,25 7,90 incl. btw
 1,55 5,70 incl. btw
 1,45 4,90 incl. btw
 2,15 7,70 incl. btw
 2,85 9,70 incl. btw
 2,60 9,70 incl. btw

Compleet?

CarniVoer is compleet mits men afwisselt tussen hoefdieren, gevogelte, vismix en de groentemix. De samenstelling is gelijk aan de delen die de wolf of katachtigen eten van een gevangen dier. Het advies wat wij geven is dat u de mixen wisselt en regelmatig een B.A.R.F. -product (vleesbot) geeft. Dit is onder andere goed voor het gebit. Geschikt voor alle honden en katten.

Assortiment en samenstelling:

De meeste varianten bestaan uit verschillende diersoorten en zijn daardoor geschikt voor hond en kat op enkele diersoorten na, waar pens aan is toegevoegd. Deze zijn niet geschikt voor katten. De percentages zijn 20 – 25% bot, 15 – 20% orgaan en 65% spiervlees. De organen die gebruikt worden zijn: hart, lever, boekmaag en long. Als er lever in een mix zit, is dit nooit meer dan 4%. CarniVoer geeft aan in zijn producten rood spiervlees te verwerken van de bewegende delen van het dier. Dus het duurdere spiervlees die gewoon verkocht wordt voor menselijke consumptie. Ze verwerken dus geen restproducten wat overblijft zoals snijafval. Dit is dus de oorzaak van de hogere kostprijs van CarniVoer maar zorgt ook voor een hogere kwaliteit in vitamines en mineralen.

Verpakking en verkrijgbaarheid:

CarniVoer is verkrijgbaar in worsten van 1000 gram en per doos van 10×1000 gram.

Hoeveelheid te voeren?

Net als voor de meeste andere rauwe vleesvoedingen, geldt ook voor CarniVoer de aanbeveling om een volwassen hond gemiddeld 25 gram, voor pups 50 gram, voor katten 35 gram en voor kittens 70 gram per kg lichaamsgewicht te geven. Kijk voor meer informatie op www.carnivoer.nl.

100% elektrisch transport en 100% diepvriesgarantie:

5 dagen in de week bezorgt The Pet Food Express rauw- en droogvoer voor hond en kat in een groot gedeelte van Zuid-Holland. Onze 100% elektrisch aangedreven bestelwagen met ingebouwde vriezer (-25 graden) zorgt dat uw honden- en kattenvoer milieubewust thuis wordt bezorgd, zonder dat de kwaliteit erop achteruit gaat. Uw bestelling wordt dus niet met PostNL of een ander pakketbedrijf verzonden.
De waardering van www.thepetfoodexpress.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 812 reviews.