Vol Voeding

DARF Vol Voeding is een koud geperst droogvoer, die de makers van Darf in eigen beheer produceert.

Vol Voeding is een brok wat in verhouding met kwaliteit en prijs een goede brok is. Hoewel de meeste honden en katten het goed doen op een dieet samengesteld uit vers vlees, vleesbotten, orgaanvlees, gevogelte, vis, eieren, groenten, fruit en vetten, is dit niet voor iedereen haalbaar.

Compleet?

Droogvoer en dan met name brokken zijn altijd compleet, men hoeft hier verder niets aan toe te voegen. Wel zorgen dat er voldoende drinkwater beschikbaar is.

Aanbieding!
 12,90 63,99 incl. btw
 13,95 41,99 incl. btw
Aanbieding!
 13,25 63,99 incl. btw
Aanbieding!
 19,99 81,99 incl. btw
Aanbieding!
 16,99 68,99 incl. btw
 12,95 67,99 incl. btw
Aanbieding!
 12,95 63,99 incl. btw
Aanbieding!
 9,95 58,99 incl. btw

Assortiment en samenstelling:

Men heeft een aantal verschillende varianten ontwikkeld, die geschikt zijn voor alle leeftijden, maar ook voor honden en katten die gevoelig zijn voor granen en bepaalde eiwitten. Deze varianten bestaan uit een mooie balans tussen eiwit, vet en koolhydraten. Als bindmiddel wordt geen gebruik gemaakt van maïs, tarwe of soja, maar zilvervliesrijst, zoete aardappel of haver. Voor de biologische variant wordt spelt als bindmiddel gebruikt. Het eiwit komt uit dierlijke bronnen, er wordt geen gebruik gemaakt van plantaardige eiwitten. Het voer bevat probiotica en gecheleerde mineralen en is vrij van natriumseleniet. De vetten bestaan uit zalmoliën, kippenvet en lijnzaad en voorzien daarmee rijkelijk in omega-3 en omega-6 vetzuren. Deze vetzuren zijn belangrijk voor een goede huid en vacht.

Verpakking:

Vol Voeding is verkrijgbaar in zakken van 1,5 kg, 5 kg, 14 kg en 20 kg.

Informatie en verzending:

5 dagen in de week bezorgt The Pet Food Express rauw- en droogvoer voor hond en kat in de regio Haaglanden e.o. Onze bestelwagen met vriezer (-25 graden) zorgt dat uw honden- en kattenvoer thuis wordt bezorgd, zonder dat de kwaliteit erop achteruit gaat. Uw bestelling wordt dus niet met PostNL of een ander pakketbedrijf verzonden. Kijk voor meer informatie op Vol Voeding.
De waardering van www.thepetfoodexpress.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 530 reviews.