“Let op: Indien u een klacht heeft omtrent een product van dit merk, neemt u dan contact op met de producent via barneveld@darf.nl“

Meat4Dogs is een merk van de makers van Darf. Zij kiezen ervoor om deze lijn onder een andere naam uit te brengen, omdat er duidelijk verschil is:
– Darf is compleet, doordat het genoeg diersoorten bevat en voor de hond pens en voor de kat extra hart.
– Meat4dogs is gebaseerd op “goede maar goedkopere” ingrediënten dan Darf. Het is niet biologisch.

Aanbieding!
 5,10 incl. btw

Compleet?

Meat4Dogs lijkt compleet door de hoeveelheid diersoorten per mix, maar de kans op compleet te voeren is groter als je ook qua organen en botten meerdere diersoorten voert en niet alleen qua spiervlees. Compleet voeren doe je door minimaal twee varianten te voeren en het liefst meerdere. De voeding aan te vullen met vette vis, want in Meat4dogs Makreel zit maar weinig vis, dus je moet er vrij veel van voeren om genoeg vette vis te voeren. Daarnaast groenten en eventueel eieren toevoegen.

Assortiment en samenstelling:

Alle varianten bestaan uit meerdere diersoorten en er is pens in verwerkt, waardoor het minder geschikt is voor de kat en voor een eliminatiedieet. De percentages zijn 15% bot, 70% vlees en 15% organen (hart, maag, 1 – 3% lever en soms long).

Verpakking en verkrijgbaarheid:

Meat4Dogs is verkrijgbaar in worsten van ca 1000 gram en per doos van 10xca1000 gram.

Hoeveelheid te voeren?

Net als voor de meeste andere rauwe vleesvoedingen, geldt ook voor Meat4Dogs de aanbeveling om een volwassen hond gemiddeld 25 gram, voor pups 50 gram, voor katten 35 gram en voor kittens 70 gram per kg lichaamsgewicht te geven. Kijk voor meer informatie op www.darf.nl.

100% elektrisch transport en 100% diepvriesgarantie:

5 dagen in de week bezorgt The Pet Food Express rauw- en droogvoer voor hond en kat in een groot gedeelte van Zuid-Holland. Onze 100% elektrisch aangedreven bestelwagen met ingebouwde vriezer (-25 graden) zorgt dat uw honden- en kattenvoer milieubewust thuis wordt bezorgd, zonder dat de kwaliteit erop achteruit gaat. Uw bestelling wordt dus niet met PostNL of een ander pakketbedrijf verzonden.
De waardering van www.thepetfoodexpress.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 773 reviews.