Duck Pancreas

 51,60 incl. btw

Duck Pancreas.

Verkrijgbaar per doos van 8×1000 gram. De 1000 gram is verpakt in 10×100 gram.

5% korting bij een bestelling vanaf € 150,-.

10% korting bij een bestelling vanaf € 300,-.

Indien dit product niet voorradig is, neemt u dan contact op via info@thepetfoodexpress.nl.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorieën SKU: DP8

Beschrijving

Duck Pancreas

Duck Pancreas bevat:

  • rund (pancreas 27%, pens, lever, hart, long, nier, milt).
  • kip (bevleesd rugdeel, spiervlees).
  • vlokkenmix.
  • hoog gehalte aan vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Duck bevat géén:

  • chemische toevoegingen, geur-, kleur- en smaakstoffen.
  • conserveringsmiddelen.
  • slachtafval.

Pancreas wordt gemaakt van producten van hoge kwaliteit en bevat een hoog gehalte aan dierlijk eiwit. Bijzonder aanbevolen voor honden met gedragsproblemen of spijsverteringsproblemen ten gevolge van een verminderde werking van de pancreas of alvleesklier. Geef uw hond eerst 100% Duck Pancreas, om vervolgens, afhankelijk van de kwaliteit van de ontlasting, geleidelijk over te gaan naar Duck Excellent.
In de praktijk kunt u vaak na enkele weken overstappen naar DUCK COMPLETE Excellent, afhankelijk van de ernst van het pancreasprobleem van uw hond. Alle grondstoffen zijn afkomstig van dieren die geschikt zijn voor menselijke consumptie. Dit is een compleet voer, waardoor het geschikt is voor honden en puppy’s van alle leeftijden. Duck Compleet is een natuurlijke, gezonde en lekkere complete maaltijd voor uw hond!

Als richtlijn voor de te geven hoeveelheid voer, gaat men uit van ca. 25 gram voor een volwassen hond en ca. 50 gram voor pups per kg lichaamsgewicht per dag. Dit betreft rauwe voeding en wij adviseren dan ook om hiermee hygiënisch om te gaan. Voor meer informatie zie: http://www.duck-food.nl.

Informatie over het bestellen en bezorgen, zie https://www.thepetfoodexpress.nl/.

Dit is een product met beperkte houdbaarheid en kan daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Extra informatie

Duck Pancreas

8×1000 gram