Kalkoennekken

 4,75 incl. btw

Kalkoennekken.

Verkrijgbaar in 250 gram verpakking.

5% korting bij een bestelling vanaf € 150,-.

10% korting bij een bestelling vanaf € 300,-.

Indien dit product niet voorradig is, neemt u dan contact op via info@thepetfoodexpress.nl.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorieën SKU: KALK

Beschrijving

Kalkoennekken.

Kalkoennekken zijn gedroogde, heerlijke en knapperige kauwsnacks. Ze zijn afkomstig van Franse jonge kalkoenen en door de optimale broedomstandigheden en het geselecteerde voer, maakt dat het vleesgehalte bijzonder zacht en smakelijk is. De kalkoennekken zijn met een lengte van ongeveer 23 cm een echte kraker en als kauwsnack voor alle honden ideaal. Voor grote honden is het een heerlijk tussendoortje en kleinere honden kunnen er langdurig aan knagen. En hiermee versterken ze niet alleen hun tanden, maar ook hun tandheelkundige spieren. Het kalkoenvlees is rijk aan waardevolle eiwitten, maar arm aan cholesterol. Het nekbot, dat zorgt voor een extra dosis aan calcium en draagt ​​bij aan de gezondheid van het bot van de hond. Met deze snack als een waardevol voedingssupplement, is het heel eenvoudig om uw huisdier in balans en passend te voeden.

Voordelen:

Kalkoennekken bevatten géén:

  • geurstoffen.
  • kleurstoffen.
  • smaakstoffen.
  • gluten.
  • lactose.

Kalkoennekken hebben een lengte van ongeveer 23 cm en bevatten:

  • 100% kalkoen.
  • 54% eiwit.
  • 22,5% vet.
  • 2% as.

Regelmatig naast het dagelijkse honden- en of kattenvoer een kauwsnack geven, is een gezonde aanvulling voor uw hond of kat. Snacks kunnen vaak een welkome aanvulling zijn voor huisdieren die een allergie of een maag- of darmprobleem hebben. Bovendien reinigen ze hun gebit op een natuurlijke wijze ermee en kunnen daarnaast als beloning gegeven worden, maar ook als tussendoortje. The Pet Food Express kiest deze producten met grote zorg uit!

Let op: aangezien dit artikel een natuurlijk product is, kunnen de maat, vorm en kleur van de foto verschillen.

Voor informatie over honden- en kattenvoer zie: http://www.voerwijzer.com/.

Informatie over het bestellen en bezorgen, zie https://www.thepetfoodexpress.nl/.

Dit is een product met beperkte houdbaarheid en kan daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.