Runderoren

 3,10 incl. btw

Runderoren.

Verkrijgbaar per 3 stuks.

5% korting bij een bestelling vanaf € 150,-.

10% korting bij een bestelling vanaf € 300,-.

Indien dit product niet voorradig is, neemt u dan contact op via info@thepetfoodexpress.nl.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorieën SKU: TB5

Beschrijving

Runderoren.

Runderoren zijn zeer populair en met name geschikt voor middelgrote en grote honden. Zelfs honden met overgewicht die op hun lijn moeten letten, kunnen er aan knabbelen. Deze snack heeft een laag vetgehalte en daarnaast bevat het veel eiwit en rundvlees van hoge kwaliteit. Ze zijn erg groot en zorgen voor lang kauwplezier. Daarnaast leveren ze een belangrijke bijdrage aan de dagelijkse reiniging van het gebit. Doordat de hond voortdurend kauwt op de stroperige oren, worden zijn tanden schoongemaakt, zijn tandvlees gemasseerd en worden zijn kauwspieren versterkt. Een puur natuurlijk kwaliteitsproduct, waar geen hond zo gemakkelijk aan voorbij zal lopen. Runderoren met schaal hebben een lengte van ongeveer 14 cm. Met deze snack als een waardevol voedingssupplement, is het heel eenvoudig om uw huisdier in balans en passend te voeden.

Voordelen:

Runderoren bevatten géén:

  • geurstoffen.
  • kleurstoffen.
  • smaakstoffen.
  • glucose.
  • lactose.

Runderoren hebben een lengte van ongeveer 14 cm en bevatten:

  • 100% rund.
  • 91,8% eiwit.
  • 2,5% vet.
  • 5,7% as.

Regelmatig naast het dagelijkse honden- en of kattenvoer een kauwsnack geven, is een gezonde aanvulling voor uw hond of kat. Snacks kunnen vaak een welkome aanvulling zijn voor huisdieren die een allergie of een maag- of darmprobleem hebben. Bovendien reinigen ze hun gebit op een natuurlijke wijze ermee en kunnen daarnaast als beloning gegeven worden, maar ook als tussendoortje. The Pet Food Express kiest deze snacks met grote zorg uit!

Let op: aangezien dit artikel een natuurlijk product is, kunnen de maat, vorm en kleur van de foto verschillen.

Voor informatie over honden- en kattenvoer zie: http://www.voerwijzer.com/.

Informatie over het bestellen en bezorgen, zie https://www.thepetfoodexpress.nl/.

Dit is een product met beperkte houdbaarheid en kan daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Extra informatie

Runderoren

per 3