[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text css=”.vc_custom_1490986848285{padding-top: 10px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 10px !important;background-color: #2c7130 !important;border-radius: 3px !important;}”]

CarniVoer

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column width=”2/3″][vc_column_text 0=””]CarniVoer is ontwikkeld door o.a. dierenarts Erwin van Gijtenbeek, Edith Kuiper en Willem Kooijman.

Deze rauwe vleesvoeding voor honden, is gebaseerd op de BARF-methode (Biologically Appropriate Raw Food) en daarmee op het menu van de voorouders van onze honden en katten, namelijk de wolf en de wilde kat. Dit voer is samengesteld uit het beste rauwe vlees, botten en organen, die goed gekeurd zijn voor de menselijke consumptie. Om de darmflora op te waarderen wordt er gebruik gemaakt van gevulde boekmaag.

Alle bestanddelen worden in de juiste verhouding bij elkaar gevoegd, waarna ze gemalen en gemengd worden. Na dit proces worden alle producten snel ingevroren en daardoor blijven alle van nature aanwezige voedingstoffen behouden.

Samenstelling van CarniVoer is: 60% spiervlees, 20% bot en 20% orgaanvlees.

CarniVoer is ook te verkrijgen in een handige “assortidoos” die verschillende diersoorten bevat. Dit is handig bij het samenstellen van divers en gebalanceerd menu.

CarniVoer2GO is de gestoomde variantvoeding voor honden en katten. Dit product is ontstaan door de vele vragen van klanten wat ze nu moesten geven als ze op vakantie gingen. Handig voor op vakantie of de oppas die niet van rauwe voeding houdt of als u een dag vergeten bent de voeding te ontdooien. Aansluitend is het goed inzetbaar voor honden en katten met maag darm bezwaren.

AFWISSELING!

Door af te wisselen met de verschillende smaken van CarniVoer ontstaan er geen tekorten. Zodoende krijgt uw hond voldoende natuurlijke vitaminen en mineralen binnen. Door minstens vier verschillende diersoorten gedurende twee weken en minstens één keer in de week de vis te geven, is er voldoende afwisseling.

CarniVoer bevat géén:

 • chemische toevoegingen, geur-, kleur- en smaakstoffen.
 • conserveringsmiddelen.
 • rijst of granen en is glutenvrij.
 • slachtafval.

VOERADVIES.

 • volwassen honden: 20-30 gram per kilo lichaamsgewicht per dag.
 • pups en zogende honden: 40-60 gram per kilo lichaamsgewicht per dag.

Let op! Dit zijn richtlijnen, belangrijk is dat men op het oog voert. Ribben moeten goed te voelen zijn, maar mogen niet zichtbaar zijn. De energiebehoefte van uw huisdier is afhankelijk van verschillende factoren zoals: het gewicht, het ras, de levensfase, de sexe, de activiteit en de gezondheid. De hoeveelheid voeding wordt weergegeven als de dagelijkse energiebehoefte uitgedrukt in kilocaloriën. Zorg dat er altijd voldoende drinkwater is.

BEWAREN, ONTDOOIEN en PORTIONEREN.

Bewaar CarniVoer bij -18˚C. Buiten de diepvries is het slechts beperkt houdbaar. Ontdooi de worst door deze in een plastic bakje te plaatsen in de koelkast. Open de plastic verpakking door deze in de lengte open te snijden. Nadat het vlees ontdooid is, kunt u het nog maximaal twee dagen in de koelkast bewaren. Het beste om porties te maken is, als het product bevroren is en het daarna gelijk terug in de diepvries te doen.

HYGIËNE VOORSCHRIFTEN.

CarniVoer is een rauwe diervoeding en bevat van nature verschillende bacteriën. Gezonde honden en katten worden van deze bacteriën niet ziek. Voor jonge kinderen, ouderen en mensen met een verminderde weerstand, kunnen deze bacteriën mogelijk wel tot problemen leiden. Het is daarom van belang om enkele hygiënevoorschriften in acht te nemen.

Zorg dat het voer niet in aanraking komt met uw eigen voedsel. Was alle spullen die in aanraking zijn gekomen goed af met warm water en afwasmiddel. Hoe hoger de temperatuur, hoe sneller de bacteriën zich zullen vermeerderen. Geef uw huisdier het voer daarom in een koele ruimte en uit de zon. Zorg ervoor dat er geen vliegen in de buurt van het voer kunnen komen, vliegen kunnen bacteriën uit het voer verspreiden.

KWALITEITSNORMEN (HACCP, NVWA, Weende analyse).

CarniVoer laat met regelmaat een Weende analyse uitvoeren op haar voeding. Bovendien doen ze bij elke productie een bijkomende controle op salmonella en enterobacteriacea. Daarnaast wordt er steekproefsgewijs een extra controle uitgevoerd naar complete bacteriologie en parasitologie op de verschillende smaken bevroren rauwe voeding.

SPIERVLEES.

De markt wordt overspoeld met merken die zwaaien met uitspraken zoals: ‘vlees geschikt voor menselijke consumptie’, terwijl bijna alles van een dier gebruikt wordt voor menselijke consumptie. Snijafval is immers veel goedkoper dan het spiervlees dat gebruikt wordt. Spiervlees bevat veel meer nutriënten dan snijvlees. Om optimaal in de nutritionele noden van de hond te voorzien, gebruikt CarniVoer enkel goed doorbloed ‘bewogen’ spiervlees. Dit is niet te vergelijken met snij- en/of slachtafval dat eveneens onder de categorie ‘vlees voor menselijke consumptie’ valt, een vaak gebruikte misleidende uitdrukking.

BOTTEN.

De calciumbron van CarniVoer is van natuurlijke oorsprong. Ook wat vitamines betreft kiest CarniVoer bewust voor een natuurlijke aanbreng in plaats van een kunstmatige premix. Natuurlijke aanbreng van mineralen en vitaminen verhoogt de opneembaarheid. In alle mixen, behalve het hypoallergeen gamma, worden kippenbotten gebruikt als calciumbron. Deze botten worden op geen enkele manier blootgesteld aan verhitting omdat dit leidt tot versplintering van het bot. Botsplinters kunnen levensgevaarlijk zijn voor uw hond en obstructies veroorzaken. Het botpercentage van CarniVoer is hoog maar streeft een ideale calcium/fosforverhouding (1.2-1.5/1) na, wat uitermate belangrijk is voor de groei van uw pup en het onderhoud van uw veteranen. Een te laag calciumgehalte wordt gecompenseerd door het onttrekken van calcium uit het skelet van het dier met alle gevolgen vandien. Extra suppletie daarentegen kan dan weer leiden tot overmatige calciumhoeveelheden, die calcificaties veroorzaken.

PENS en OLIËN.

Het gebruik van pens, dat in vele KVV’s het hoofdbestanddeel vormt van de voeding, is voornamelijk een vette smaakmaker dat weinig essentiële aminozuren, vitaminen of mineralen aanbrengt. Pens is orgaanvlees en geen spiervlees!

SPIJSVERTERING.

Honden en katten zijn carnivoren, hun spijsverteringsstelsel is bijgevolg niet geschikt voor de afbraak van vezelrijke koolhydraten. Geef het spijsverteringsstelsel van uw hond tijd om te wennen aan de vertering van rauw vlees. Ondanks het eigen is aan de fysiologie van het verteringsproces kan na het langdurig eten van brokken een te basisch milieu (PH 4-5) ontstaan zijn. Een rauwe vleesvoeding creëert een veel zuurder milieu (PH 1-2) met een eigen daar bijhorende darmflora.

Meer informatie in het algemeen over droogvoer en KVV kunt u vinden op https://www.voerwijzer.com/ en/of https://www.barfplaats.nl/.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”5897″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”https://www.thepetfoodexpress.nl/product-categorie/hondenvoer/kvv-hondenvoer/carnivoer-kvv-hondenvoer/”][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text css=”.vc_custom_1490988961813{padding-top: 10px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 10px !important;background-color: #2c7130 !important;border-radius: 3px !important;}”]

CarniVoer assortiment

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column width=”1/3″][vc_separator color=”custom” accent_color=”#1d6323″][vc_column_text css=”.vc_custom_1496948685184{padding-top: 5px !important;padding-right: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;padding-left: 5px !important;background-color: #2c7130 !important;border-radius: 3px !important;}”]

Assorti

[/vc_column_text][vc_single_image image=”2548″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”https://www.thepetfoodexpress.nl/webshop/carnivoer-assortidoos/”][vc_column_text 0=””]Verkrijgbaar in een doos van 8,4 kg (12x4x175 gram) of 9,6 kg (12x2x400 gram) en bevat:

 • eendmix.
 • kipmix.
 • lammix.
 • rundmix.
 • paardmix.
 • hoog gehalte natuurlijke vitaminen en mineralen.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_separator color=”custom” accent_color=”#1d6323″][vc_column_text css=”.vc_custom_1496948651071{padding-top: 5px !important;padding-right: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;padding-left: 5px !important;background-color: #2c7130 !important;border-radius: 3px !important;}”]

Eendmix

[/vc_column_text][vc_single_image image=”2547″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”https://www.thepetfoodexpress.nl/webshop/carnivoer-eendmix/”][vc_column_text 0=””]Verkrijgbaar in 4×175 gram en 2×400 gram verpakking en bevat:

 • eendenkarkas.
 • eendenorganen.
 • eendenspiervlees.
 • hoog gehalte natuurlijke vitaminen en mineralen.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_separator color=”custom” accent_color=”#1d6323″][vc_column_text css=”.vc_custom_1498749536609{padding-top: 5px !important;padding-right: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;padding-left: 5px !important;background-color: #2c7130 !important;border-radius: 3px !important;}”]

Gevogelte

[/vc_column_text][vc_single_image image=”3990″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”https://www.thepetfoodexpress.nl/webshop/carnivoer-gevogelte/”][vc_column_text 0=””]Verkrijgbaar in 4×175 gram en 2×400 gram verpakking en bevat:

 • duif.
 • parelhoen.
 • patrijs.
 • hoog gehalte natuurlijke vitaminen en mineralen.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column width=”1/3″][vc_separator color=”custom” accent_color=”#1d6323″][vc_column_text css=”.vc_custom_1498749838109{padding-top: 5px !important;padding-right: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;padding-left: 5px !important;background-color: #2c7130 !important;border-radius: 3px !important;}”]

Groentemix

[/vc_column_text][vc_single_image image=”4001″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”https://www.thepetfoodexpress.nl/webshop/carnivoer-groentemix/”][vc_column_text 0=””]Verkrijgbaar in 4×175 gram en bevat:

 • andijvie.
 • appel.
 • wortel.
 • hoog gehalte natuurlijke vitaminen en mineralen.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_separator color=”custom” accent_color=”#1d6323″][vc_column_text css=”.vc_custom_1496948618738{padding-top: 5px !important;padding-right: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;padding-left: 5px !important;background-color: #2c7130 !important;border-radius: 3px !important;}”]

Kipmix

[/vc_column_text][vc_single_image image=”2541″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”https://www.thepetfoodexpress.nl/webshop/carnivoer-kipmix/”][vc_column_text 0=””]Verkrijgbaar in 4×175 gram en 2×400 gram verpakking en bevat:

 • kippenbotten.
 • runderorganen.
 • kippenspiervlees.
 • hoog gehalte natuurlijke vitaminen en mineralen.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_separator color=”custom” accent_color=”#1d6323″][vc_column_text css=”.vc_custom_1498750042431{padding-top: 5px !important;padding-right: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;padding-left: 5px !important;background-color: #2c7130 !important;border-radius: 3px !important;}”]

Konijnmix

[/vc_column_text][vc_single_image image=”3983″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”https://www.thepetfoodexpress.nl/webshop/carnivoer-konijnmix/”][vc_column_text 0=””]Verkrijgbaar in 4×175 gram en 2×400 gram verpakking en bevat:

 • konijnenbotten.
 • konijnenorganen.
 • konijnenspiervlees.
 • hoog gehalte natuurlijke vitaminen en mineralen.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column width=”1/3″][vc_separator color=”custom” accent_color=”#1d6323″][vc_column_text css=”.vc_custom_1496948911150{padding-top: 5px !important;padding-right: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;padding-left: 5px !important;background-color: #2c7130 !important;border-radius: 3px !important;}”]

Lammix

[/vc_column_text][vc_single_image image=”2543″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”https://www.thepetfoodexpress.nl/webshop/carnivoer-lammix/”][vc_column_text 0=””]Verkrijgbaar 4×175 gram en 2×400 gram verpakking en bevat:

 • kippenbotten.
 • lamsorganen.
 • lamsspiervlees.
 • boekmaag.
 • hoog gehalte natuurlijke vitaminen en mineralen.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_separator color=”custom” accent_color=”#1d6323″][vc_column_text css=”.vc_custom_1496948881910{padding-top: 5px !important;padding-right: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;padding-left: 5px !important;background-color: #2c7130 !important;border-radius: 3px !important;}”]

Paard 100 pct

[/vc_column_text][vc_single_image image=”3023″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”https://www.thepetfoodexpress.nl/webshop/carnivoer-paard-100-pct/”][vc_column_text 0=””]Verkrijgbaar in 2×400 gram verpakking en bevat:

 • paardenorganen.
 • paardenspiervlees.
 • hoog gehalte natuurlijke vitaminen en mineralen.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_separator color=”custom” accent_color=”#1d6323″][vc_column_text css=”.vc_custom_1496948852429{padding-top: 5px !important;padding-right: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;padding-left: 5px !important;background-color: #2c7130 !important;border-radius: 3px !important;}”]

Paardmix

[/vc_column_text][vc_single_image image=”2544″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”https://www.thepetfoodexpress.nl/webshop/carnivoer-paardmix/”][vc_column_text 0=””]Verkrijgbaar in 4×175 gram en 2×400 gram verpakking en bevat:

 • kippenbotten.
 • paardenorganen.
 • paardenspiervlees.
 • hoog gehalte natuurlijke vitaminen en mineralen.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column width=”1/3″][vc_separator color=”custom” accent_color=”#1d6323″][vc_column_text css=”.vc_custom_1496949083806{padding-top: 5px !important;padding-right: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;padding-left: 5px !important;background-color: #2c7130 !important;border-radius: 3px !important;}”]

Rundmix

[/vc_column_text][vc_single_image image=”2542″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”https://www.thepetfoodexpress.nl/webshop/carnivoer-rundmix/”][vc_column_text 0=””]Verkrijgbaar 4×175 gram en 2×400 gram verpakking en bevat:

 • kippenbotten.
 • runderorganen.
 • runderspiervlees.
 • hoog gehalte natuurlijke vitaminen en mineralen.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_separator color=”custom” accent_color=”#1d6323″][vc_column_text css=”.vc_custom_1496949051212{padding-top: 5px !important;padding-right: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;padding-left: 5px !important;background-color: #2c7130 !important;border-radius: 3px !important;}”]

Vismix

[/vc_column_text][vc_single_image image=”2545″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”https://www.thepetfoodexpress.nl/webshop/carnivoer-vismix/”][vc_column_text 0=””]Verkrijgbaar in 4×175 gram en 2×400 gram verpakking en bevat:

 • eendenkarkas.
 • eendenorganen.
 • zalmvlees.
 • hoog gehalte natuurlijke vitaminen en mineralen.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_separator color=”custom” accent_color=”#1d6323″][vc_column_text css=”.vc_custom_1496949019610{padding-top: 5px !important;padding-right: 5px !important;padding-bottom: 5px !important;padding-left: 5px !important;background-color: #2c7130 !important;border-radius: 3px !important;}”]

Wildmix

[/vc_column_text][vc_single_image image=”2526″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”https://www.thepetfoodexpress.nl/webshop/carnivoer-wildmix/”][vc_column_text 0=””]Verkrijgbaar in 3×200 gram en 2×400 gram verpakking en bevat:

 • fazant.
 • hert.
 • konijn.
 • ree.
 • hoog gehalte natuurlijke vitaminen en mineralen.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text css=”.vc_custom_1496949162115{padding-top: 10px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 10px !important;background-color: #bf9e80 !important;border-radius: 3px !important;}”]

Wilt u bestellen, ga dan naar de webshop of neem bij vragen contact met ons op!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]