DailyMeat Runderpens

 2,40 incl. btw

DailyMeat Runderpens.

Verkrijgbaar in worsten van 1000 gram en per doos van 12×1000 gram.

5% korting bij een bestelling vanaf € 150,-.

10% korting bij een bestelling vanaf € 300,-.

Indien dit product niet voorradig is, neemt u dan contact op via info@thepetfoodexpress.nl.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Categories: , SKU: DMRP1000

Beschrijving

DailyMeat Runderpens.

DailyMeat Runderpens bevat:

  • 100% runderpens.
  • hoog gehalte natuurlijke vitaminen en mineralen.

DailyMeat bevat géén:

  • chemische toevoegingen, geur-, kleur- en smaakstoffen.
  • houdbaarheidsmiddelen.
  • rijst of granen en is glutenvrij.
  • slachtafval.

Dit voer is gemaakt van 100% runderpens, waarmee het een enkelvoudige voeding is. Het is uitstekend geschikt te gebruiken als basis van uw zelfbereide hondenmaaltijd! Daarnaast bevat het een hoog gehalte aan eiwitten van dierlijke oorsprong. Het bevat geen maïs, tarwe of soja en is daarmee een glutenvrij voer. Tevens bevat het geen bot en is er sprake van een gecontroleerde calcium/fosfor verhouding. Door deze samenstelling kunnen huidklachten, darmproblemen of allergieën snel verdwijnen of sterk verminderen. Ook zijn er grondstoffen gebruikt, die voor menselijke consumptie geschikt zijn. Het wordt door uw hond zeer goed geaccepteerd en de verteerbaarheid is optimaal.

Als richtlijn voor de te geven hoeveelheid voer, gaat men uit van ca. 25 gram voor een volwassen hond en ca. 50 gram voor pups, ca. 35 gram voor een volwassen kat en ca. 70 gram voor kittens per kg lichaamsgewicht per dag. Dit betreft rauwe voeding en wij adviseren dan ook om hiermee hygiënisch om te gaan. Daarnaast vindt u meer informatie over dit product op http://www.dailymeat.nl.

Informatie over het bestellen en bezorgen, zie https://www.thepetfoodexpress.nl/.

Dit is een product met beperkte houdbaarheid en kan daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Extra informatie

DailyMeat Runderpens

1000 gram