Alroda Boekmaag

 0,95 9,50 incl. btw

Alroda Boekmaag.

Verkrijgbaar in worstjes van 245 gram en per doos van 10×245 gram.

5% korting bij een bestelling vanaf € 150,-.

10% korting bij een bestelling vanaf € 300,-.

Indien dit product niet voorradig is, neemt u dan contact op via info@thepetfoodexpress.nl.

Let op: Indien u een klacht heeft omtrent een product van dit merk, neemt u dan contact op met de producent via barneveld@darf.nl.

Wissen
Categories: , SKU: APB245

Beschrijving

Alroda Boekmaag.

Alroda Boekmaag bevat:

  • rund.
  • inhoud maag.
  • zalmolie.
  • hoog gehalte natuurlijke vitaminen en mineralen.

Alroda Puur bevat géén:

  • chemische toevoegingen, geur-, kleur- en smaakstoffen.
  • conserveringsmiddelen.

Dit voer bestaat uit boekmaag van het rund, met inhoud en koudgeperste zalmolie, welk ook nog eens biologisch is. Een mooie en gezonde combinatie, waar uw hond heerlijk dol op zal zijn. Het ondersteunt de darmflora als een soort natuurlijk probioticum. Boekmaag kan altijd nog een enkel graantje bevatten als het geslachte dier dit heeft gegeten. Er zitten veel onverteerde vezels in, waardoor deze reinigend werken op de darmwand.

Daarmee is het een gezond en smakelijk voer en geschikt voor alle honden. Wissel smaken af om daarmee tekorten aan vitaminen en mineralen te voorkomen.

Als richtlijn voor de te geven hoeveelheid voer, gaat men uit van ca. 25 gram voor een volwassen hond en ca. 50 gram voor puppies per kg lichaamsgewicht per dag. Dit betreft rauwe voeding en wij adviseren dan ook om hiermee hygiënisch om te gaan. Daarnaast vindt u meer informatie over dit product op https://www.darf.nl.

Informatie over het bestellen en bezorgen, zie https://www.thepetfoodexpress.nl/.

Dit is een product met beperkte houdbaarheid en kan daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Alroda Boekmaag

10×245 gram, 245 gram