Alroda Runderpens

 1,60 16,00 incl. btw

Alroda Runderpens.

Verkrijgbaar in worstjes van 245 gram en per doos van 10×245 gram.

5% korting bij een bestelling vanaf € 150,-.

10% korting bij een bestelling vanaf € 300,-.

Indien dit product niet voorradig is, neemt u dan contact op via info@thepetfoodexpress.nl.

Let op: Indien u een klacht heeft omtrent een product van dit merk, neemt u dan contact op met de producent via barneveld@darf.nl.

Wissen
Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

Alroda Runderpens.

Alroda Runderpens bevat:

  • rund.
  • pens.
  • hoog gehalte natuurlijke vitaminen en mineralen.

Alroda Puur bevat géén:

  • chemische toevoegingen, geur-, kleur- en smaakstoffen.
  • conserveringsmiddelen.

Dit voer bestaat uit de pens van de geit met inhoud, welk ook nog eens biologisch is en zodoende een mooie combinatie is. Het ondersteunt de darmflora als een soort natuurlijk probioticum. Pens kan altijd nog een enkel graantje bevatten als het geslachte dier dit heeft gegeten. Er zitten veel onverteerde vezels in en werken reinigend op de darmwand.

Daarmee is het een gezond en smakelijk voer en geschikt voor alle honden. Wissel smaken af om daarmee tekorten aan vitaminen en mineralen te voorkomen. Is ook zeer geschikt voor uw kat!

Als richtlijn voor de te geven hoeveelheid voer, gaat men uit van ca. 25 gram voor een volwassen hond en ca. 50 gram voor pups, ca. 35 gram voor een volwassen kat en ca. 70 gram voor kittens per kg lichaamsgewicht per dag. Dit betreft rauwe voeding en wij adviseren dan ook om hiermee hygiënisch om te gaan. Daarnaast vindt u meer informatie over dit product op https://www.darf.nl.

Informatie over het bestellen en bezorgen, zie https://www.thepetfoodexpress.nl/.

Dit is een product met beperkte houdbaarheid en kan daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Alroda Runderpens

10×245 gram, 245 gram